Odred izviđača:
Crni Vrh – Tešanj

Naziv centra: 
Izviđački dom Kiseljak

Mjesto: 
Izletište Kiseljak

Opis:
Izviđački dom Kiseljak nalazi se na lokaciji poznatog tešanjskog izletišta Kiseljak, a od centra Tešnja udaljen je 5km. Dom ima kapacitet od 50 kreveta raspoređenih u tri petosobna apartmana, a svaki apartman ima mokri čvor. Kuhinja se nalazi …VIŠE..


Odred izviđača:
Plamen – Banovići

Naziv centra: 
Grab Potok

Mjesto: 
Zlača ( izletište Mačkovac )

Opis:
Izviđački dom Grab Potok nalazi se u Zaštićenom Pejzašu Konjuh planine. Objekat ima dva sprata i prizemlje. Na svakom spratu se nalazi petnaest (15) soba, tri (3) kuhinje , četiri (4) wc-a i četiri (4) kupatila, tri (3) kuhinje , četiri (4) )  wc-a i četiri (4) kupatila. …VIŠE..


Odred izviđača:
Stari Grad – Mostar

Naziv centra: 
Kamp OI “Stari Grad” Mostar

Mjesto:
 Boračko jezero bb, 88405 Boračko jezero

Opis:
Kamp Odreda izviđača „Stari Grad“ na Boračkom jezeru raspolaže sa smještajnim kapacitetom od 60 kreveta u čvrstim objektima. Raspolažemo sa dvokrevetnim i višekrevetnim kolibama. U okviru kampa se nalazi i kuhinja, koja može primiti 80-100 korisnika u toku …VIŠE..


Odred izviđača:
Vrba – Doboj Istok

Naziv centra: 
Izzviđački dom “Batva”

Mjesto: 
Batva – Brijesnica Velika

Opis:
Izviđački kamp Batva Odreda izviđača “Vrba” Doboj Istok raspolaže sa 10 kreveta u čvrstom objektu. Raspolazemo i prelijepom čekom za posmatranje okolnih mjesta i mokrim čvorom. Na žalost ne posjedujemo kuhinju, ali ispred objekta nalazi se veliki roštilj na kojem je  …VIŠE..